Megasztár zsűri

Mire számíthat a versenyző, na és a néző?

A mostanság induló Megasztár 6 zsűrije fogja kiválasztani, hogy ki legyen a lehetséges győztes. Az ő ízlésüket - mint mindenkiét - a születési horoszkópjuk szerinti  Vénusz és  Hold állás befolyásolja. De az sem lesz mindegy, hogy miként tudnak majd dűlőre jutni a vitás kérdésekben. Erre a Mars és a Merkúr adja meg a választ, szintén a születési képlet alapján.

Az interneten hozzáférhető adatok és némi ráérzés alapján elmondható, hogy a csapat vegyes, és nem feltétlenül homogén az ízlésük. Ugyan a két Bika (Falusi Mariann és Bereczki Zoltán) lehetne hasonló, csakúgy, mint a tüzes vonásokat birtokló Oroszlán Mester Tamás és Kos Bochkor Gábor, de mégse.

Mariann és Zoli szeretik a tüzes versenyzőket, mindkettejük Vénusza a Kosban van, ám amíg egy nőnél ez inkább versengővé tesz, addig egy férfinél a talpraesett nőket hozza helyzetbe. Vagyis aki Zolinak tetszik, az Mariannak már "túl magabiztos" és visszatetszést is kelthet. Mariannál azok a lányok nyernek, akik nem nyíltan erősek. A fiú versenyzőket illetően Zoli lesz az, aki ha nem érzi az összhangot önmaga és a versenyző között, akkor nem biztos, hogy objektív tud maradni. Mariann pedig minden nőiességét kimutatja, ha számára tetsző jelentkezővel lesz dolga. S ezt a szavak szintjén is kifejezi majd.

Mester Tamást már ismerheti az, aki az előző szériát is figyelemmel kísérte. Számára nem hiányozhat a pontosság, a finomság és az erős szexualitás sem a meggyőző produkcióból. Tamás Vénusza a Szűzben van, de szorosan a Plútó mellett, ami miatt "rabul  kell, hogy ejtse" őt az, aki meg akarja szerezni szimpátiáját. 

Bochkor a klasszikus, harmonikus szépségeket és produkciókat tudja majd pozitívan értékelni. Vénusza a Bikában van, Napja a Kosban, nincs mese, az ízig-vérig nőket és a talpig férfiakat tudja csak elismerni. Sajnos az ellentétes kisugárzástól borsódzik a háta, és nem is lesz velük túl kedves. 

Az idei zsűriben a legérdekesebb vonás, hogy mind a négyen erős Kos energiákat hordoznak, aminek következtében sem a megfontoltság, sem a kíméletesség nem lesz a Megasztár versenyzők segítségére. Bereczki Zoli Ascendensén áll a Mars - a Kos bolygója. Mester Tamásnak a személyiségét kialakító Nap mellett áll a Mars, szintén nagyon szorosan. Falusi Mariann 4 bolygója áll ebben a jegyben, Bochkor Gábor pedig Kos jegyű, és még két bolygója van ott. Tehát számíthatunk a négy akarat összeütközésére és versengésére, ezért nem csak az énekesek fogják az erejüket összemérni az idei Megasztárban.

A megegyezés kérdését tekintve Mariann a legkeményebb dió, makacsul kitart, és nem szereti, ha befolyásolni akarják. Bereczki Zoli a legkisebb ellenállás, bár makacsságban neki is kijutott a horoszkópja alapján. Mester Tamás személyes harcként él meg minden konfliktust, és ő bizony nehezen bocsát meg az ellene vétkezőknek. Bochkor Gábor lesz az, aki békít, ha erre szükség lesz, és Bereczki mellett nála jelennek még meg az együttérzés szikrái. 

Szóval, a versenyzőkre sok kemény hangvételű és hirtelen kimondott kritika vár, ám idén nem lesz "védelmező anyuka" senki, hacsak Bereczki Zolin el nem hatalmasodik gondoskodó hajlama. 
A nézők vélhetően gyors, pörgős, élcekkel és dinamikával teli szórakoztatásra számíthatnak, legalábbis  a zsűri részéről.














képek:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése