Bolygó- és horoszkópállítás


A horoszkóp a születés pillanatának csillag és bolygótérképe. Ezt a képet megszemélyesítve, térben felállítva, olyan helyekre juthatunk el önmagukban, amit talán sejtünk, vagy részleteire emlékszünk, de ritkán van vele intenzív kapcsolatunk.

A bolygóállítás nem más, mint a morfogenetikus mező*, vagy tér használata egy születési horoszkóp megjelenítésére. A bolygókat és fontosabb asztrológiai pontokat megszemélyesítő segítők így emberi "testet öltve" képesek felfedni tartalmaikat, emlékeiket, hozott információikat.
Az állító - a képlet tulajdonosa - maga is beleállhat, így érezheti, megtapasztalhatja az egyes horoszkópelemek minőségeit. 

Az állítás egy kérdés megfogalmazásával kezdődik, a kérdező egy aktuális dilemmáját, problémáját vagy állapotát fókuszban tartva állítja a csoportból felkért képviselőket a saját képlete alapján a megfelelő helyre. 
Innen én veszem át a szerepet, és kérem egyesével, hogy a képviselők figyeljenek befelé, elsősorban az érzésikre. Hogy érzik magukat a helyzetükben, milyen a kapcsolatuk a többi képviselővel, és ebből az alapfelállásból indul az állítás legizgalmasabb része, amikor a feszültség a képviselőket mozgásra indítja...

A mozgással az állítás dinamikussá válik, és a megfelelő időpontban a kérdező is beáll a saját képletébe. A feloldást általában mozgásban, és minimális beszédben - úgynevezett oldómondatokkal vezetjük ki. 
A módszer a Hellinger-féle családállítás módszerével rokon, gyakorló asztrológusokkal közösen dolgoztuk ki, és a saját személyközpontú szemléletem, a korábbi hellingeri állítások terén szerzett tapasztalataim és tanulmányaim segíti az állítás vezetését. 

Az állítást követően a kérdező úgynevezett utánkövetést vehet igénybe, ami azt jelenti, hogy segítséget kap az állítás élményének feldolgozásában is, asztrológiai és személyközpontú tanácsadás formájában. 

A csoportos állítások egésznapos programok, ahol több állító kérdése is sorra kerül. Egy nap általában 4-6 kérdés állítására van lehetőség. 
Legtöbbször szükség van segítők jelentkezésére is, akik az állítók mellett aktív részesei az állításoknak, így maguk is gazdagodnak a "szerepeik" által megélt önismereti tartalmakkal. 

A horoszkópállítás díja kérdést állítók számára 15000 Ft/alkalom
Segítő csoporttag számára a díj: 4000 Ft/alkalom

Bejelentkezés a következő csoportra: +3670-557-0902

További kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése