Asztrológia tanfolyamok

http://www.achirit.hu/2017/01/asztrologia-tanfolyam.htmlKezdő - hobbi - asztrológiai tanfolyam
 Alap képzés melynek keretei belül megismerkedik a hallgató az állatövi jegyek, a bolygók, a házak és a fényszögek jelentésével.
A tanfolyam elvégzésével birtokában lesz a szükséges tudásnak ahhoz, hogy önállóan értelmezzen egy horoszkópot. 



 Az oktatási modul folyamán lehetőség van a témák rugalmas feldolgozására. A hallgató megismerkedik az előrejelző módszerekkel és azok használatával, valamint a személyiség elemzés speciális módszereivel.
A haladó tanfolyamra való jelentkezés feltételezi, hogy az alapvető asztrológiai ismeretekkel már rendelkezik a hallgató. (jegyek, bolygók, házak, fényszögek jelentése)  
A tanfolyam elvégzésével birtokában lesz a szükséges tudásnak ahhoz, hogy önállóan tudja használni az asztrológiai módszereket.  




 A képzés az asztrológia elméleti tudását adja.  A képzés végére a résztvevők birtokában lesznek annak a tudásnak, ami egy önálló személyiségelemzés elkészítéséhez szükséges. Ismerni fogják az összehasonlító módszert, a synastria képletek elemzését illetve képesek lesznek az előrejelző módszerek használatára, előrejelzések készítésére. A résztvevők sorszámozott, névre szóló tanúsítványt kapnak a tanfolyam sikeres elvégzéséről.
Asztrológusi diploma a komplex kezdő és haladó tanfolyam elvégzése után kapható.



Komplex haladó asztrológia tanfolyam -
Asztrológus képzés 1+1 év
 A haladó asztrológus képzés első évében a hallgatók tanácsadási szakismereteket tanulnak, saját élményes önismereti csoportmunkán vesznek rész, és  megismerkednek az asztrológiai irányzatokkal, azok speciális nézeteivel és módszereivel, hogy választani tudjanak a +1 év során hallgatni kívánt szakirányról. 
A +1 év nem kötelező, de igény esetén szakirány választható!
 Részletek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése