Tranzit bolygómozgások és hatások




Miért figyeljem az aktuális bolygóállásokat?



A bolygók folyamatos haladása során időről-időre kapcsolatba kerülnek egymással és a jegyekkel. Az ilyen harmonikus vagy diszharmonikus kapcsolatok utalnak a hétköznapjainkban történő eseményekre, amit mindenki a személyiségének megfelelően érzékel, és él meg. 



Az asztrológia szerint, a születési képletben fellelhető bolygókapcsolatok, más szóval aspektusok ismétlődése minden esetben kihatással van életünkre. E hatás erőssége függő attól, hogy az "újra" létrejött bolygókapcsolat pontosan azonos, vagy energiájában nyugodtabb, esetleg feszültebb jegyekben jön létre.

Ha a tranzit – haladó – bolygó fényszögkapcsolatba kerül a születési képlet bármely elemével, akkor a létrejött kapcsolat jellegétől függően következtethetünk a megélésre is.



Amennyiben valaki tisztában van a horoszkópjával, érdemes figyelnie, hogy az egyes ismétlődések, vagy a zodiákus jegyek érintettsége (pl. bolygótorlódás) milyen hatással vannak rá. Tapasztalatai alapján, nem túl hosszú idő után képes lesz kalkulálni a "jövendővel" a bolygók aktuális mozgásának, helyzetének ismeretében. 



Ezen az oldalon havonta frissítve írom le, hogy az adott időszakban a bolygók milyen kapcsolatban állnak egymással és a jegyekkel, és néhány támponttal igyekszem segítséget nyújtani az egyes aspektusok várható hatásának felismerésében

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése