Asztrológiai szolgáltatások

Az elemzések menete:
Az első találkozást megelőzi egy adtaegyeztetés (e-mailben, vagy telefonon), amikor a születési idő pontosításához szükséges adatokat kérem el. A születési idő pontosítása elengedhetetlen a precíz asztrológiai elemzés és előrejelzés elkészítéséhez!
A konzultáció során nincs semmi előírás a témát illetően, igyekszünk arról beszélni, ami akutálisan a legfonotsabb a kérdezőnek, legyen az személyiségelemzés, önismereti kérdés, előrejelzés, párkapcsolati kérdés, vagy munka, költözés, pályaválasztás - stb. 

Az első konzultáció díja 24 000 Ft, ami magába foglalja a pontosítást és a 90 perces konzultációt. 
A visszatérő kliensek számára 12000 Ft/ óra a konzultáció díja, és időarányosan alakul a végleges összeg. 

  • Születési idő korrekció életesemények alapján elemzés nélkül: 10000 Ft
  • Ideális időpontok meghatározása (3 alternatíva): 10000 Ft
  • Rendezvényen történő elemzés: megegyezés szerint
  • A tanfolyamok, a tréningek és a csoportos foglalkozások részleteiért kattintson ide
  • Rendezvényen történő rövid elemzések készítése: 15000 Ft/óra
  • Előadások tartása: megegyezés szerint

 A fenti árak a Törökbálinton tartott személyes és az online konzultációkra vonatkoznak.
A személyes konzultációk Budapesten +2000 Ft/óra terembérleti díjjal bővülnek
A fizetés módja: készpénz vagy banki átutalás.

Lemondási feltételek:
A törökbálinti személyes és az online időpontok lemondása vagy átfoglalása nem jár költséggel. 
A budapesti személyes konzultáció 48 órán belüli lemondása egyszeri 2000Ft terembérleti díj kiszámlázásával jár.


Szükséges adatok:
Személyeknek készülő horoszkóp felállításához a személy születési helye és pontos ideje (év, hónap, nap, óra, perc) kell.
Születési idő korrekcióhoz kérem, hogy az adatlapot töltse ki, (e-mailben tudom elküldeni) és küldje vissza.
Üzleti horoszkóphoz a cég alapító okiratának kelte szükséges.



Szolgáltatások leírása
Személyiség- és életúthoroszkóp elemzése: A születési idő és hely alapján felállított születési - radix - horoszkóp részletes elemzése. A bolygók által képviselt energiák felhasználásának lehetőségeit a képlet alapján, és az egyes életterületek működésének dinamikáját tudhatja meg a kérdező. Az életút kifejtése a született képességektől a sorsfeladat megvalósításáig terjed, valamint az élet szakaszainak uralkodó energiáit fedi fel.

Párkapcsolati-horoszkóp elemzése:
A két ember születési helye és ideje alapján felállított születési képletek összevetése - synastria- mely során a két fél együttműködési képességét, harmonikus közös pontjait, az egyes életterületeken egymás számára képviselt energiákat, a kapcsolat optimális működésének és harmonizálásának a módjait ismerheti meg a kérdező.

Gyermek- és családhoroszkóp elemzése:
A gyermek születési helye és ideje alapján felállított születési - radix - horoszkóp részletes elemzése, mely során szó esik a gyermek fejlődési szakaszainak megéléséről (mind a gyermek, mind a szülő részéről), a tehetség megnyilvánulásáról, a támogatandó személyiség részekről, az együttműködés típusáról. A gyermek és az anya születési képletének összevetése után az egymás számára hordozott feladatokat ismerheti meg a kérdező.

Ikrek horoszkópjának elemzése:
Az ikerként született gyermekek és felnőttek horoszkópjának speciális elemzése, ahol a kérdező választ kaphat a majdnem tökéletesen azonos horoszkóp mégiscsak létező különbségeire, és hogy mit miért élnek meg különbözően, vagy akár teljesen azonosan.
Ennél az elemzésnél kiemelten fontos, hogy pontos születési idővel tudjunk dolgozni, ezért elengedhetetlen a születési idő korrekciója, ha nem tudják a születés pontos óra percét!

Születési idő korrekció életesemények alapján:
Amennyiben a születési időt nem tudja valaki percre pontosan, abban az esetben lehetőség van a születési idő korrekciójára, a már megtörtént sorsfordító életesemények alapján. Ilyen például egy költözés, a házasság, gyermek születése, egy tartós párkapcsolat vége, fiatalabb testvér születése, közel álló személy halála stb. Rendelkezése áll egy adatlap, amit e-mailben tudok elküldeni. Ezt kitöltve meg tudja rendelni a születési idő korrekcióját.

Üzleti horoszkóp elemzése:
A cég alapító okiratának keltezési időpontjára állítunk fel horoszkópot, és azt elemezzük. Ebből kiderül, hogy milyen energiák működtetik a vállalkozást, milyen a sikeressége és hatékonysága, milyen támogató és visszatartó erők hatnak rá. Össze lehet vetni a cégben dolgozók születési képletével, vagy a lehetséges új üzlettársakéval. Pontos képlet esetében megállapítható a beruházásokra alkalmas időszak is.

Ideális időpontok meghatározása:
Minden fontos döntés előtt érdemes megválasztani a megfelelő időpontot, legyen szó akár műtétről, esküvőről, cégalapításról, akár hosszabb külföldi útról. Életünk fontos eseményeit jelzik a bolygók, és vannak sokkal kedvezőbb időpontok, sőt olykor előfordul hogy egy rosszul megválasztott időpont nagyban megnehezíti életünket.


Rendezvényen történő rövid elemzések készítése :
Bármilyen céges vagy privát rendezvényen, bulin szívesen állok rendelkezésre a résztvevők számára rövid, (kb 8-12 perces) elemzést tartva születési horoszkópjukról. Ebbe egy életterület, vagy egy konkrét kérdés fér bele. Részletes elemzést ebben az esetben nem áll módomban elmondani az egy emberre jutó idő rövidsége miatt.

Előadások tartása:
Bármilyen céges vagy privát rendezvényen, iskolákban, baráti körökben, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, szívesen tartok előadást asztrológiával kapcsolatos témakörökben. Lehetőség van a téma egyeztetésére és az előadás közben és után a hallgatóságban felmerülő kérdések megválaszolására. Egy előadás időtartama kb. 1,5-2 óra. Az előadás nem azonos egy "gyorstalpaló" tanfolyammal, inkább az érdekességekre, aktualitásokra helyezi a hangsúlyt közérthető módon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése