Bánj jól a pasikkal!

Kulcs a 12 jegyhez

Minden jegynek megvannak a maga rigolyái, és gyengéi. Ha ismered ezeket, könnyedén elboldogulsz a kiszemelt férfivel. A lényeg, hogy ne tegyél olyat, ami biztosan kiveri a biztosítékot, viszont helyezd előtérbe azokat a dolgokat, melyekhez vonzódik. Figyelj rá, hogy mit tart fontosnak, és hangsúlyozd az, amit pedig utál, azt még véletlenül se csináld. Itt egy kis útmutatást találsz, hogy könnyebben eligazodj a férfiak világában.

KOS: Szereti a kemény lányokat
Gyűlöli, ha dirigálják. Örülj a bókjainak, és ahányszor csak tudod, mutasd ki, mennyire kedveled. Meg se kíséreld, hogy más fiúval kacérkodsz azért, hogy féltékennyé tedd - ez garantáltan csődöt jelent. Mutasd meg, milyen erős jellem vagy.

BIKA: Szerelmeskedő, temperamentumos
Nagyon érzéki. Tehát várhatod, hogy mindig simogatni, becézni fog - de ne légy túlságosan vad, ha jelen vannak a barátai is.Szereti a mosolyodat - légy hát vidám, mutasd meg, mennyire szórakoztat, ha vele vagy. Ne mondd neki, hogy bele vagy esve, mielőtt magától észre nem venné. Nyilvános helyeken ne rendezz jeleneteket. Ne sürgesd, ha fontos döntés előtt áll.

IKREK: Az akadékoskodást nem szereti
Soha ne mutasd ki, hogy féltékeny vagy. Ne bízz meg vakon benne. Tedd számára egyértelművé, hogy milyen jól kijössz másokkal. Mutasd meg neki, mennyire intelligens, toleráns és tapasztalt vagy. Soha ne mondd azt, hogy mindig szeretni fogod, vagy, hogy mindent megtennél érte, amit csak kíván. Nevess a viccein. Semmit nem utál jobban, mint az olyan lányokat, akik mindig mindent jobban tudnak nála. Ne bosszankodj azon, ha egy kicsit késik.

RÁK: Mindenben megbízható
Minden titkodat rábízhatod. Mutasd ki, hogy csak egyetlen férfire van szükséged, mégpedig rá. Ne bosszants fel. Olykor hívd meg vacsorázni. Támogasd, és önts bele bátorságot, ha arra van szüksége. Ne nyomozz sokat a múltja után. Adj neki alkalmat arra, hogy megbizonyosodjék arról, mennyire bízol benne. Jelenlétében bánj jól a gyerekekkel.

OROSZLÁN: Érzékeny és gyorsan sértődő
Ha vele vagy, jobban kiöltözhetsz, és lehetsz nagyvilági dáma. Szereti az elegáns cuccokat. De vigyázz a bóvli neki nem való. Van egy-két dolog, amit nem szeretsz benne? Soha meg se említsd, változtatni nem fog, viszont megsértődik. Csodálatra van szüksége. Ne hagyd, hogy mások dirigáljanak neked, szeretni az önálló nőket. Ha fáradt vagy elmenni vele bulizni, akkor valami nagyon jó indokot találj ki, amiben fontos, hogy nem miatta, hanem miattad nem tudsz menni.

SZŰZ: Kicsit darabos, és gyűlöli a meglepetéseket
Akkor is, ha egy kicsit faragatlannak tűnik, próbáld megérteni. Egyáltalán nem bírja a hirtelen helyzeteket, és a meglepetéseket. Nagyon nagyra tartja az anyját. Ha könnyen akarsz boldogulni vele, utánozd kicsit, de nehogy észre vegye. Mondd neki, hogy milyen klassznak találod őt, ez borzasztóan hízelegni fog neki. Mutasd ki, hogy a tisztességre milyen nagy hangsúlyt fektetsz. Ne akadékoskodj - ezzel elveszed a kedvenc szórakozását. Soha ne sértsd meg, nem tud megbocsátani. Soha ne beszélj róla a háta mögött, hacsak nem jókat mondasz.

MÉRLEG: Iszonyatosan örül az ajándékoknak
Látványosan örülj, ha bókol neked. Soha ne kényszerítsd olyasmire, amit nem akar. Ne beszélj vele a volt barátnőjéről, pláne, ha féltékeny vagy rá. Minden apró ajándéknak nagyon tud örülni. Ne ásítozz, amikor "érdekes" történeteket mesél. Ha valamiben nem tud dönteni segíts neki, de ne oktasd ki. Ne kémkedj utána, és ne kérdezősködj, hogy amikor egyedül van, mit csinál.

SKORPIÓ: Gyakran kirúg a hámból
Ne dőlj be a sértő megjegyzéseinek - azt gondolja vicces. Ezzel akar hódítani. Ne kritizáld a magatartását, a küllemét, a férfiasságát. Ne beszélj folyton a korábbi barátnőiről, és ne untasd a volt barátaidról szóló történetekkel. Nyugodtan lehetsz szexis, de ez csak neki szóljon. Magyarázd meg neki, hogy nem mindent engedhet meg magának, mert különben mindent megengedne.

NYILAS: Nincs remény, nem fog megváltozni
Szereti az új, friss dolgokat. Szeret öltözködni, és nem mindig harmonikus amit felvesz, de egyedi. Ne piszkáld a súlya miatt, tudja ő is, hogy hízásra hajlamos, csak nem szereti beismerni. Engedd, hogy néha nélküled is legyen. Ha vele vagy légy vidám, és élvezd az életet. Ne akard, hogy figyeljen a részletekre. Meg se próbáld elvi kérdésekben meggyőzni. Társaságban ne piszkáld, mert sokat okoskodik. Mutasd ki, hogy mennyire felnézel rá, és a tudására. Éreztesd vele, hogy különleges, nem hétköznapi ember.

BAK: Fontosnak tartja a pontosságot
A magamutogató nőktől a hideg rázza. Figyelj, hogy a szabályait ne szegd meg, vagy ha mégis, akkor tudasd vele, hogy tudod mi a szabály, csak másként akartad csinálni. Díjazza a kitartást, és az akaratot. Ne akadékoskodj a hobbija, az érdeklődési köre miatt, akkor sem, ha unalmasnak tartod. Soha ne késs randevúról, és soha ne sértsd meg. Ne viccelődj olyan dolgokon, ami fontos neki, és ne faggasd mások előtt. Amit nem akar elmondani, arról hallgatni fog, viszont dühös lesz rád, ha nem hagyod békén.

VÍZÖNTŐ: Csak átlagosnak ne gondoljanak
Légy erős és független. Soha ne próbálj valamit könnyekkel elérni, nem hatja meg. Jó benyomást tehetsz rá, ha figyelsz a környezetedre, a környezetvédelemre. Ne fecsegj, és dühöngj. Szokj hozzá, hogy olykor több időt tölt a barátaival, mint veled. Keep smiling!

HALAK: Szentimentális, de megbízható
Ne nevess a szerelmes levelein, sőt lepd meg azzal, hogy te írsz neki. Vagy akár egy verset. Soha ne várd el tőle, hogy védelmezzen. Ne állj le vele vitatkozni, parttalan dolog. Ébreszd fel benne az érzést, hogy intelligens, tehetséges és szép. Segíts neki, hogy megtanuljon nemet mondani. Ne akard elérni nála, hogy a dolgai közt rendet tartson. Fogadd el, hogy nem egy éjjel-nappal bulizós fajta.
















Kép:

2 megjegyzés:

  1. Szerintem az Oroszlánt nagyon nem jól írtad le.
    :-(
    Írod: "Érzékeny és gyorsan sértődő."
    Ez helyesen "Roppant érzékenyek az ok nélküli sérelmekre." (Hiszen egy Oroszlánt csak ok nélkül lehet kritizálni ugye.)

    "Van egy-két dolog, amit nem szeretsz benne? Soha meg se említsd, változtatni nem fog, viszont megsértődik."
    Helyesen: Van egy-két dolog, amit a te merevséged miatt nem igazán szeretsz benne? Soha ne is utalj rá, próbálj önmagadban változtatni."

    "Csodálatra van szüksége."
    Helyette: Reális csodálatra van szüksége, lásd meg a nagyságát."

    "Ha fáradt vagy elmenni vele bulizni, akkor valami nagyon jó indokot találj ki, amiben fontos, hogy nem miatta, hanem miattad nem tudsz menni."
    Ez így jó: "Ha fáradt vagy vele elmenni bulizni, akkor nehogy ne akarj menni, hanem sokkal inkább gyorsan töltődj fel és különösen fontos hogy elmondd neki: Mennyire feltöltődtél önmagában a buli gondolatától és attól hogy vele mehetsz."

    Ugye hogy igazam van? :-D
    Aláírás: Egy OROSZLÁN

    VálaszTörlés
  2. Mindenek felett igazad van - hogyan máshogy lehetne?
    Beépítem az új információkat, és többé nem hibázok ilyen kardinális kérdésekben :D
    Köszönöm a humoros, és (ön)kritikus véleményt!

    VálaszTörlés